Αρησ Ηρακλησ Μπασκετ / Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βιβέτα Τσούνη - Sfina.gr : Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της .

Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup. Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό.

Τρελό ντέρμπι στο αλεξάνδρειο μεταξύ άρη και ηρακλή, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη για 45 λεπτά. Λύγισε στο τάι μπρέικ ο Άρης - Sfina.gr
Λύγισε στο τάι μπρέικ ο Άρης - Sfina.gr from www.sfina.gr
Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό. Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος . Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε . Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league.

Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, .

Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league. Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε . Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup. Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό. Τρελό ντέρμπι στο αλεξάνδρειο μεταξύ άρη και ηρακλή, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη για 45 λεπτά. Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος .

Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος . Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup.

Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Î'ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠÎ'ΟΚ βραβεύει τους πρωταθλητές 1976, 1985
Î'ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠÎ'ΟΚ βραβεύει τους πρωταθλητές 1976, 1985 from www.sfina.gr
Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε . Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league. Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup.

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε .

Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league. Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό. Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Τρελό ντέρμπι στο αλεξάνδρειο μεταξύ άρη και ηρακλή, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη για 45 λεπτά. Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup. Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού .

Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup. Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της .

Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό. Î'ΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Χάρρυ Κλυν τα είχε πει... - Sfina.gr
Î'ΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Χάρρυ Κλυν τα είχε πει... - Sfina.gr from www.sfina.gr
Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Τρελό ντέρμπι στο αλεξάνδρειο μεταξύ άρη και ηρακλή, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη για 45 λεπτά. Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league. Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε .

Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, .

Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος . Ο αγώνας ανάμεσα στον άρη και τον ηρακλή για την basket league αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό. Παρακολουθήστε απευθείας από την ερτ3, το σημαντικό παιχνίδι του άρη απέναντι στον ηρακλή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket . Τρελό ντέρμπι στο αλεξάνδρειο μεταξύ άρη και ηρακλή, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη για 45 λεπτά. Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Στο ματς αυτό θα κάνει ο κώστας μέξας ντεμπούτο στον πάγκο του ηρακλή και για τη stoiximan basket league μετά το fiba europe cup. Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Ο άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της basket league. Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε . Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της .

Αρησ Ηρακλησ Μπασκετ / Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Î'ιβέτα Τσούνη - Sfina.gr : Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της .. Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league έμειναν οι άρης, ηρακλής και απόλλων πατρών, καθώς η επιτροπή επαγγελματικού . Ο ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος . Ένας φίλαθλος του άρη λιποθύμησε στις κερκίδες του «nick galis hall κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της basket league με τον ηρακλή, . Ο αρησ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ηρακλή, τον οποίο υποδέχεταιαύριο κυριακή (14/11, 17:00) στο «nick galis hall», στο πλαίσιο της . Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της basket league επιβεβαίωσε ο άρης, o οποίος μετά τη μεγάλη νίκη επί του προμηθέα στην πάτρα, επικράτησε .